Boala parodontala

Boala parodontala, un pericol pentru sanatate

Calitatea vietii este in stransa legatura cu sanatatea generala si cea a cavitatii orale. Acesta este unul din motivele pentru care ne-am specializat in diagnosticarea si tratamentul parodontozei. Acesta afectiune este puternic raspandita in randul adultilor, multi confruntandu-se cu mobilitatea dentara sau chiar cu pierderea unuia sau a mai multor dinti.

Placa bacteriana este prima cauza declansatoare a bolii parodontale. Starile fiziologice precum diabetul, afectiuniule hepatice sau bolile autoimune pot contribui la imbolnavirea paradontiului marginal si la declansarea bolii parodontale.

O igiena orala corecta si controlul regulat la stomatolog sunt cele mai simple masuri pe care pacientii le pot lua pentru mentinerea sanatatii dentare si parodontale.

Diagnostic si tratament

Primele semne de inflamare ale gingiei, de sangerare in timpul periajului, respiratie urat mirositoare sau durere in timpul masticatiei sunt semnale de alarma care necesita o programare la dentist. In clinica stomatologica Dentio Clinic din Bucuresti gasesti specialistul parodontolog care va identifica afectiunile gingivale si va gasi o forma de tratament adecvata complexitatii si gradului de evolutie al bolii.

In tratamentul parodontozei solutiile sunt personalizate, pentru fiecare pacient in parte se construieste un plan de tratament unic, in functie de evolutia bolii parodontale si alte afectiuni orale cu care pacientul se prezinta in clinica stomatologica.

Daca formele simple ale bolii pot fi tratate prin manevre de detrataj si netezire radiculara, formele complicare implica tratamente chirurgicale pentru reducerea si inlaturarea pungilor parodontale.

Stomatologia laser in parodontologie

Identificam cu usurinta pungile parodontale folosind camera intraorala si investigatii specifice de radiologie computerizata. Tratamentul se stabileste in functie de adancimea pungilor parodontale, interventiile cu laser combinandu-se cu interventii de chirurgie dentara.

Eficient si nedureros, tratamentul parodontozei cu laserul dentar sustine o vindecare rapida si reduce numarul de sedinte necesare pentru tratarea parodontozei. Non-invaziv si de precizie inalta, laserul dentar sterilizeaza pungile parodontale , durata de recuperare post-tratament fiind redusa considerabil.

Succesul dobandit in tratamentul parodontitei alaturi de satisfactia pacientilor care ne-au trecut pragul ne recomanda. Te asteptam in clinica noastra stomatologica din Bucuresti pentru a gasi o forma de terapie care sa combata problemele tale de sanatate orala.

Certificat de calitate

In clinica stomatologica Dentio Clinic din Bucuresti tratam gingivita si parodontita combinand tratamente si tehnologii in beneficiul pacientilor.

Toate manevrele efectuate, atat clasic cat si folosind laserul dentar, urmaresc tratamentul cu succes al bolii parodontale intr-un cadru confortabil si nedureros pentru pacient.

Scopul nostru este acela de a deveni un centru de excelenta in tratamentul bolii parodontale. Pacientii, pe langa tratamente complexe de indepartare a tesuturilor inflamate si a celor de regenerare a gingiei, primesc un certificat de calitate al manevrelor stomatologice efectuate.

Igiena orala riguroasa, vizitele regulate la dentis si procedurile de igienizare (detrataj, periaj profesional, airflow) mentin sanatatea cavitatii orale si previn reaparitia bolii profesionale.

scrie-ne un mesaj

Formular de contact

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.