Chirurgie dentara

Extractia dentara este o manevra chirurgicala

Stim ca termenul de chirurgie dentara poate produce fiori reci. Nu trebuie sa te sperie. In acesta categorie intra atat proceduri complicate, cat si proceduri simple precum extractia dentara.

Tot in sfera chirurgiei dentare intra si  indepartarea pungilor parodontale, tratamentul traumatismelor, extractia de chisturi, chiuretaje, tratarea abceselor etc.

In clinica noastra stomatologica din Bucuresti esti intampinat de specilaisti cu competente inalte in interventii oro-maxilo-faciale care se impun in tratamente complexe de reabilitare orala.

Apeleaza la specialistii clinicii stomatologice Dentio Clinic pentru operatiuni de chirurgie dentara in conditii de maxima igiena, mai ales in contextul prezentei pandemii. Vino fara teama la dentist, esti in siguranta!

Inserarea chirurgicala a implantului dentar

Inserarea implantului dentar este tot o manevra chirurgicala. Interventia prin care se introduce micul surub in os este una usoara si de scurta durata.

Uneori, pentru stabilitatea si rezistenta unui implant dentar se recomanda proceduri de aditie osoasa si sinus lifting. Acestea sunt recomandate in cazurile in care retragerea gingivala nu mai poate sustine un implant dentar.

In clinica noatra stomatologica din Bucuresti se cauta intotdeauna solutii "pentru o viata".

Siguranta maxima

Am dotat clinica stomatologica din Bucuresti cu tehnologii care sa pemita medicilor stomatologi interventii precise si sigure: microscop dentar, laser dentar, camera intraorala, radiologie computerizata, scaner pentru amprenta digitala.

Sterilizarea blocului operator si a cabinetelor se face cu lampi UV. Tot instrumentarul este sterilizat astfel incat riscul unei posibile contaminari sa fie egal cu 0. Se respecta cu fidelitate etapele procesului de sterilizare, protocoalele din blocul operator si toate instrumentele se pastreaza sterile in autoclav.

Suntem o clinica stomatologica moderna care pune binele pacientului pe primul loc.

scrie-ne un mesaj

Formular de contact

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.