Estetica dentara

Albire dentara laser

Te asteptam in clinica noastra stomatologica din Bucuresti pentru tratamente de albire dentara profesionala cu laser. Nu iti fa griji, albirea dentara laser este blanda si nu iti va afecta smaltul dintilor.

Intr-o singura sedinta, obtinem o albire efiecienta a dintilor cu pana la 6-9 nuante, in functie de coloratie si de petele prezente. Folosim tehnologii avansate precum lampa Zoom si laserul dentar pentru a obtine o albire eficienta si de durata. Vei avea rezultate cu efecte imediate. Zambeste!

Tratamentul de albire dentara se poate combina cu proceduri de detrataj, periaj profesional, AirFlow sau alte tratamente de profilaxie dentara, in functie de necesitatile si particularitatile fiecarui pacient in parte.

Coroane din zirconiu Bucuresti

Intelegem nevoia ta de a avea dinti frumosi si, de ce nu, un zambet superb cu dinti albi si perfect aliniati. Ne-am specializat in estetica dentara, poti apela cu incredere la specialistii nostri pentru a gasi solutia ideala de restaurare dentara . Mereu, in centrul atentiei noastre, se afla aspectul natural.

Lucrarile protetice care se realizeaza in Clinica Stomatologica Dentio Clinic sunt axate pe pacient, pe complexitatea aspectelor care necesita interventie si rezultate excelente si de durata, atat estetice cat si functionale.

Tehnologia 3D Cad/Cam ne sustine demersurile in realizarea unor lucrari de reconstuctie de inalta calitate. Folosim coroane din zirconiu  atat pentru biocompatibilitatea demonstrata cat si pentru durabilitate si estetica.

Incrustatii si fatete dentare

Incrustatiile din ceramica Inlay, Onlay si Pinlay sunt proceduri de restaurare estetice care folosesc tehnologia 3 D Cad/Cam. Dupa indepartarea cariei, in loc de plomba, se realizeaza in laborator un mulaj care va lipit se suprafata dintelui pentru o rezistenta inalta si un efect estetic deosebit. Te asteptam in centrul Bucurestiului cu incrustatii din ceramica de cea mai inalta calitate.

In corectia dintilor sparti, ciobiti, inegali se pot folosi fatetele dentare. In clinica noastra din Bucuresti, aplicam fatete dentare din ceramica sau material compozit urmand principiul minim invaziv, adica o slefuire minima. Efectul insa este maxim, un zambet de vedeta.

Programeaza-te pentru a descoperi daca fatelele dentare sunt cea mai buna solutie pentru tine.

Fatete dentare Bucuresti

Iti doresti un zambet frumos, de vedeta? Se poate! In clinica stomatologica Dentio Clinic din Bucuresti folosim fatete dentare  Emax realizate din ceramica de inalta calitate care redau frumusetea si perfectiunea fiecarui dinte afectat.

Translucida si cu aspect natural, ceramica Emax este alegerea perfecta pentru dinti perfect aliniati, drepti si imaculati. Foarte rezistenta, ceramica fatetelor dentare nu isi modifica culoarea in timp si actioneaza ca un smalt natural, intretinand sanatatea dintilor si a gingiilor.

Poti opta pentru fatetarea unui dinte stramb, rupt sau ciobit sau poti opta pentru fatetarea totala a dintilor. Cu fatetele Emax obtii rezultate spectaculoase si un zambet impecabil intr-un timp scurt.

Visezi la un zambet de revista? Transformam dorintele si visurile tale in realitate. Vino in clinica noastra dentara din centrul Bucurestiului pentru a gasi solutia ideala atat in ceea ce priveste sanatatea dentara cat si in ceea ce priveste estetica dentara.

scrie-ne un mesaj

Formular de contact

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.