Implant dentar

Implanturi de ultima generatie

Pentru ca vrem sa oferim pacientilor nostri solutii de cea mai inalta calitate, folosim implanturi dentare de ultima generatie pentru a obtine o restaurare functionala si estetica in egala masura.

Un implant dentar asigura un aspect natural si de durata. La acest moment, implanturile dentare sunt solutia moderna si minim invaziva pentru a inlocui dintii pierduti si pentru a avea o dantura fixa si functionala. Perfect compatibil cu tesutul uman, implantul dentar preia functia unui dinte natural si se comporta exact ca acesta.

Retragerea maxilarului poate fi combatuta prin proceduri de sinus lifting si aditie osoasa pentru ca fiecare pacient sa se poata bucura de beneficiile pe care un implant le poate aduce in viata acestuia. Rezultatele estetice sunt vizibile imediat.

Programeaza-te! Specialistul in implantologie va gasi solutia perfecta pentru restaurarea zambetului tau.

Implanturi si restaurari protetice Bucuresti

Implanturile sunt solutia moderna si eficienta de inlocuire a dintilor pierduti. In clinica stomatologica Dentio Clinic din Bucuresti folosim implanturi din titan sau zirconiu pentru a inlocui unul sau mai multi dinti si pentru a reda zambetul plin de incedere al pacientilor nostri.

Gasim pentru fiecare pacient in parte solutia optima. Realizam implanturi fixe sau punti/coronite pe implant, in functie de edentatia pacientului si de alti factori.

Te ajutam sa ai o dantura fixa fara a aduce vreun prejudiciu dintilor invecinati. Stabilitatea implanturilor este superioara oricarei restaurari protetice iar aspectul natural si functionalitatea sunt la cele mai inalte cote.

Sanatatea ta este importanta pentru noi, suntem aici sa gasim solutia care sa se muleze cel mai bine pe nevoia ta imediata. Fiecare etapa de tratament este gandita intr-un plan de tratament comod,  fara durere si cu rezultate imediate.

Implant dentar la orice varsta

Nu conteaza varsta pacientului. Implantul este atat pentru cei tineri care au pierdut unul sau mai multi dinti cat si pentru cei cu varste inaintate, chiar si in cazurile unor edentatii totale.

Oricine se poate bucura de avantajele unui implant. In clinica noastra stomatologica din Bucuresti tratamentele sunt personalizate, solutiile fiind unele unice, exact asa cum esti tu in calitate de pacient al Dentio Clinic.

Vino sa descoperim ce fel de implant se potriveste cazului tau. Cu ajutorul tehnologiei digitale  folosite in clinica te vei putea bucura mai repede de beneficiile implantului si viata ta se va schimba in bine.  Crestem calitatea vietii prin tratamente precise si predictibile. Iti restauram zambetul si, odata cu el, iti redam increderea in tine!

scrie-ne un mesaj

Formular de contact

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.