Oferte

Acum ai mai multe motive sa zâmbești

În această lună te așteptăm în Clinica Stomatologica Dentio Clinic din centrul Bucureștiului cu o ofertă super-avantajoasă: un pachet de igienizare PREMIUM!

Profită de pachetul de servicii la prețuri promoționale! Acesta cuprinde:

  • Detartraj
  • Periaj profesional
  • Obturație fotopolimerizabilă pe o suprafață

Preț special: 400 ron

Implant + bont protetic la doar 600 €

Ai nevoie de unul sau mai multe implanturi? În luna septembrie te așteptăm cu o ofertă de nerefuzat, implant Bredent Germania, inclusiv bont protetic la doar 600 €.

IMPLANT DENTAR BUCUREȘTI

PREȚ: 600 €.

Programează-te la o consultație și bucură-te de prețul special de care vei beneficia la implant cât și de calitatea germana a unui producator de implanturi de top.

Tratamente stomatologice la prețuri speciale

Rămâi alături de noi. Te vom încânta în fiecare lună cu oferte la tratamente stomatologice și mereu aceleași servicii de înaltă calitate. Frumusețea orala nu are vârstă, motiv pentru care ofertele noastre speciale vor fi atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, părinți sau bunici.

Oferta lunii
Tratamente stomatologice București

În fiecare lună a anului te vom aștepta cu prețuri speciale la tratamente stomatologice sau pachete de tratamente dentare speciale. Nu rata promoțiile la albire dentară, implanturi dentare, aparate dentare și alte tratamente cu care sperăm să te surprindem plăcut.

Aparate dentare metalice fixe

Plus consultație gratis și profilaxie (detartraj + periaj + airflow ) gratis

APARAT DENTAR METALIC FIX

PREȚ: 4000 RON

Programează-te la o consultație și bucură-te de prețul special de care vei beneficia la aparatul metalic fix cât și de consultația gratis + de celelalte beneficii.

Coroane dentare zirconiu

Coroane dentare zirconiu proiectate și realizate prin frezare computerizată (CAD-CAM)

COROANE DENTARE ZIRCONIU

PREȚ: 900 RON

Programează-te la o consultație și bucură-te de coroanele dentare de ultimă generație care te ajută să îți definești zâmbetul perfect.

scrie-ne un mesaj

Formular de contact

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.