Oferte

In septembrie ai mai multe motive sa zambesti!

In aceasta luna te asteptam in Clinica Stomatologica Dentio Clinic din centrul Bucurestiului cu o oferta super-avatnajoasa: un pachet de igienizare PREMIUM!

Profita de pachetul se servicii la preturi promotionale! Acesta cuprinde:

 • Detatraj
 • Periaj profesional
 • Obturatie fotopolimerizabila pe o suprafata

Pret special: 250 ron

Implant + bont protetic la doar 500 €

Ai nevoie de unul sau mai multe implanturi? In luna septembrie te asteptam cu o oferta de nerefuzat, implant Bredent Germania, inclusiv bont protetic la doar 500 €.

IMPLANT DENTAR BUCURESTI

PRET: 500 €.

Programeaza-te la o consultatie si bucura-te de pretul special de care vei beneficia la implant cat si de calitatea germana a unui producator de implanturi de top.

Tratamente stomatologice la preturi speciale

Ramai alaturi de noi. Te vom incanta in fiecare luna cu oferte la tratamente stomatologice si, mereu, aceleasi servicii de inalta calitate. Frumusetea orala nu are varsta, motiv pentru care ofertele noastre speciale vor fi atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, parinti sau bunici.

Oferta lunii
Tratamente stomatologice Bucuresti

In fiecare luna a anului te vom astepta cu preturi speciale la tratamente stomatologice sau pachete de tratamente dentare speciale. Nu rata promotiile la albire dentara, implanturi dentare, aparate dentare si alte tratamente cu care speram sa te surprindem placut.

scrie-ne un mesaj

Formular de contact

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile Google se aplică.

  Telefon WhatsApp
  Quick Contact Icon Contact rapid
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.