Profilaxie

Periaj profesional Bucuresti

In clinica stomatologica Dentio Clinic din centrul Bucurestiului te poti programa pentru o sedinta de igienizare si curatare dentara. Periajul profesional este o masura de profilaxie dentara pentru a indeparta placa bacteriana si pentru a verifica totodata starea de sanatate a intregii cavitati orale.

O igiena corespunzatoare, un control si un periaj la 6 luni previne atat aparitia cariilor cat si a altor probleme mai grave, parodontita, spre exemplu.

Descoperirea in faza incipienta a oricaror afectiuni stomatologice inseamna tratamente non invazive sau minim incazive.

Detrataj cu ultrasunete

Indepartarea tartrului si eliminarea acestuia de sub gingie sau dintre spatiile greu accesibile se realizeaza cu ajutorul detratajului cu ultrasunete.

Acumularea placii bacteriene duce la mai multe afectiuni din sfera orala: gingivita, parodontita, infectii, sangerari, abcese dentare si pana la pierderea dintilor.

Vibratille sparg tartrul fara a afecta in vreun fel suprafata si smaltul dintilor. Recomandam folosirea atei dentare si a dusului bucal pentru a mentine o igiena corecta.

Vizita regulata la Dental Clinic Bucuresti este o masura de profilaxie importanta.

Air Flow Bucuresti

Air Flow este inca o masura de profilaxie orala de care pacientii clinicii Dentio Clinic pot beneficia. Aceasta procedura este recomandata pacientilor ca si masura extra de igienizare.

Air Flow se recomada si pacientilor care folosesc aparate dentare sau care au implanturi si lucrari de protetica dentara din ceramica sau zirconiu.

Instrumentul special ofera o curatate ampla, particulele de apa si bicarbonat, pe langa igienizare, realizeaza si o albire usoara a dintilor, lucru care se observa la fumatori sau bautorii de cafea. In plus, air flow-ul influenteaza si procesul de remineralizare a dintilor.

scrie-ne un mesaj

Formular de contact

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.