Stomatologie pentru copii

Pedodontie Bucuresti

Ne preocupa sanatatea orala a celor mai mici dintre pacienti. Ne dorim sa contribuim la sanatatea lor atat prin educatie si profilaxie cat si prin tratamente blande si efectuate cu intelegerea necesara varstei.

Credem in sedintele de familiarizare a celor mici cu stomatologul. Increderea se castiga in joaca si odata castigata, vom avea un pacient care coopereaza si raspunde pozitiv la manevrele stomatologice.

In plus, tratamentele cu laser fac acomodarea mai usoara. In clinica noastra dentara din Bucuresti rezervam mai mult timp pentru sedintele de stomatologie pentru copii. Nu ne grabim, nu punem presiune pe copii. Santajul NU este o optiune. Construim relatii de incredere care sa dureze.

Tratamentul cariilor la copii

Dentitia de lapte este importanta si influenteaza dentitia permanenta. Tocmai de aceea, tratarea corecta si la timp atat a cariilor cat si a altor probleme stomatologice este esentiala.

Consultatiile cu camera intraorala ii ajuta pe stomatologii clinicii sa depisteze cu usurinta cariile sau afectiunile din sfera orala cu care se confrunta cei mici.

Extractiile dintilor de lapte este indicat sa se faca doar de catre medicul pedodont. Monitorizarea evolutiei intregii danturi este bine sa se faca regulat, mai ales ca cei mici sunt in etapa de invatare si deprindere a regulilor de igiena.

Sigilari dinti in Bucuresti

O metoda eficienta de protejare a dintilor copiilor impotriva cariilor o reprezinta SIGILAREA. In clinica stomatologica Dentio Clinic din Bucuresti recomandam sigilarea incepand cu aparitia primilor molari.

Procedura de sigilare dentara este una non invaziva. Sigiliul dentar este un material fluid care se aplica pe santurile dintilor pentru a impiedica resturile de alimente sa patrunda.

Sigilarea dentara nu elimina necesitatea celor 2 periaje minime pe zi. Ii asteptam pe cei mici impreuna cu parintii pentru a construi planuri de tratamente dentare si de proxilaxie care sa le asigure o dantura perfecta inca din frageda pruncie.

scrie-ne un mesaj

Formular de contact

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.