Terapia cariilor dentare

Caria dentara trebuie tratata

Caria dentara sunt o afectiune care pune in pericol intreaga stare de sanatate, nu este doar o problema de estetica. In clinica noastra stomatologica din Bucuresti tratam cu maxima implicare cariile dentare, abordarea fiind una minim invaziva, de inalta precizie si de conservare a dintelui natural.

Dezvoltam programe de preventie si profilaxie dentara care sa vina in sprijinul pacientilor nostri, atat a celor mici, cat si a celor mari.

Cariile dentare, cu cat sunt depistate mai repede, cu atat se trateaza mai usor. Netratate, pe langa aspectul urat, acestea distrug smaltul si patrund pana la pulpa (nerv) ducand la inflamarea pulpei dentare si necesitatea unui tratament endodontic precis. In clinica noastra obturatiile de canal se realizeaza cu ajutorul microscopului dentar care ii permite specialistului o manevra de inalta precizei.

Suntem aici pentru a gasi cea mai buna forma de tratament stomatologic.

Obturatia fizionomica ca metoda de tratament

Prima manevra in tratarea cariei dentare este obturatia fizionomica. Se inlatura si se curata zona afectata de caria dentara, umplerea spatiului ramas gol facandu-se cu materiale biocompatibie care imita perfect culoarea si structura dintelui natural. Stim cat de important este acest aspect pentru tine, mai ales atunci cand este vorba de dintii frontali. Vrem sa ai un zambet de invidiat.

Te asteptam in clinica noastra stomatologica din centrul Bucurestiului pentru a beneficia de tratamente stomatologice fara durere, comode si eficiente. Identificam cariile cu ajutorul camerei intraorale si a radiologiei digitale.

Folosim tehnologii digitale si precise pentru ca tu sa te bucuri de cat mai multe beneficii in calitate de pacient al Dentio Clinic Bucuresti, o clinica moderna si echipata cu aparatura de inalta calitate .

Tratamentul personalizat al cariei dentare

In functie de tipul de carie (pe suprafata laterala a dintelui, pe fosete, pe radacina dintelui. ocluzala, interdentara si secundara) si de profunzime, prima varianta de tratament este intotdeauna una de conservare a dintelui natural. Atunci cand aceasta metoda nu mai este cu putinta se recurge la reabilitate protetica cu ajutorul unei coroane dentare, a unui pivor sau a unei incrustatii dentare inlay sau onlay.

Credem intr-o relatie deshisa medic stomatolog - pacient.

In terapia cariei folosim microscopul dentar pentru a examina in cele mai fine detalii dintele si caria. In plus, creste calitatea obturatiei si durata de viata a acesteia.

Pe langa tratamentul cariei, in clinica noastra stomatologica din Bucuresti vei putea rezolva orice problema din sfera sanatatii orale.

scrie-ne un mesaj

Formular de contact

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.