Tratamente de canal

Tratamente de canal confortabile

Trebuie sa depasesti preconceptia legata de tratamentele de canal si durere. De fapt, vizita la dentist nu mai este asociata cu durerea. Tratamentele inovative si tehnicile laser ne permit la acest moment interventii blande pentru pacient, comode sau cu un minim disconfort.

Indepartarea pulpei afectate este o masura care se ia pentru salvarea dintelui natural. Sterilizam canalele radiculare cu laser pentru a elimina bacteriile si a preveni orice posibila recidiva.

Interventia endodontica e bine sa se faca cat mai devreme cu putinta, riscul ca infectia sa se extinda creste exponential in timp.

Tratament de canal asistat la microscop

In clinica stomatologica Dentio Clinic din Bucuresti folosim microscopul dentar pentru precizie si manevre exacte. Sub microscopul dentar, tratamentul de canal este mai putin invaziv, zona de lucru este marita pentru a fi explorata si curatata atat cu instrumente rotative cat si cu laserul pentru un tratament cu maxime sanse de succes si minime sanse de recidiva.

Sterilizarea endodontica a canalelor radiculare cu laser  reprezinta eliminarea bacteriilor aflate la nivelul radacinii. Tehnologiile moderne asigura tratamente precise si comode.

Sterilizarea canalului cu laser

Infectia dentara poate avea mai multe cauze, dar, indiferent de acestea, indepartarea si sterilizarea canalelor endodontice cu laser asigura un tratament fara durere si fara sanse de recidiva.

Pe langa puterea de dezinfectare a laserului dentar, un alt avantaj este reducerea timpului petrecut de pacient in scaunul stomatologic. Actiunea exacta a laserului dentar presupune si o perioada de timp mai mica pentru vindecare.

Imbratisarea noilor tehnologii in tratamente dentare de canal presupune avantaje atat pentru pacienti cat si pentru stomatologi.

scrie-ne un mesaj

Formular de contact

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.